Pentru comenzi online:
L-V 8:00-17:00
0734 771 364
Produse Noi Promotii Covoare Biserici Covoare personalizate Noutati Despre noi Contact Cariere

Termeni si conditii

Stimati clienti,

 

Colectiile de covoare prezente atat in reteaua Carpeta, cat si pe site-ul www.carpeta.ro sunt produse de catre fabrica de covoare MOLDABELA (Ungheni, Republica Moldova).

Reteaua de magazine CARPETA si fabrica de covoare MOLDABELA, fac parte din Grupul de Companii ACVILA.

Site-ul www.carpeta.ro respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care il acceseaza. Informatiile solicitate prin intermediul acestui site, au ca scop obtinerea de date legate de comanda, precum si date necesare pentru a se putea contacta clientul. Natura informatiilor solicitate se refera,in special, la date personale (nume, adresa, telefon, e-mail), dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu comanda clientului sau cu utilizarea produselor S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L.

S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale asupra continutului de pe acest site. Intregul continut al site-ului www.carpeta.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului acestui site in orice scop, fara confirmarea scrisa din partea companiei S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L.

In momentul accesarii si navigarii pe acest site, fie in calitate de vizitatori, fie de potentiali clienti, acceptati de facto, termenii si conditiile descrise mai jos.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate companiei S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al acesteia.

Orice persoana, care doreste sa-si procure unul sau mai multe din produsele prezentate pe site-ul www.carpeta.ro, este rugat sa contacteze compania S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L., pentru a se informa in detaliu asupra produsului in cauza si a modalitatilor concrete de achizitie.

Site-ul www.carpeta.ro ofera legaturi sau trimiteri catre alte site-uri, considerate utile vizitatorilor sai. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare site-urilor respective. Nu garantam exactitatea informatiilor prezentate pe site-urile unor terti, la care se face trimitere.Va garantam insa, ca acestea sunt selectate cu maxima atentie.

Orice vizitator al site-ului www.carpeta.ro in momentul accesarii acestuia, isi da acordul in vederea:

 •   Prelucrarii datelor si informatiilor personale, in vederea efectuarii de studii de piata;
 •   Transmiterii de material promotionale specific operatiunilor de marketing direct;
 •   Solutionarii intrebarilor, sugestiilor, observatiilor si reclamatiilor;
 •   Altor activitati intreprinse de S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. si permise de lege, care nu necesitaexistenta unei aprobari prealabile din partea destinatarului. Preturile produselor afisate pe site includ taxa pe valoarea adaugata.

Responsabilitatea privind produsele comercializate

S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.carpeta.ro este lipsit de erori sau ca este complet. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. De asemenea, compania S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, de neconcordanta informatiilor, a continutului, a materialelor sau a produselor afisate pe site.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit pe site, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea comenzii pe site-ul www.carpeta.ro presupune doar confirmarea de inregistrare, iar acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform mentiunilor de pe pagina de comanda se vor comunica telefonic sau prin email de catre operatorii S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L la confirmarea comenzii.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau legale. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.carpeta.ro sunt produse de calitate, garantata implicit pe baza bonului fiscal sau a facturii fiscale, conform prevederilor legale romanesti in vigoare.

La solicitarea expresa a clientului se elibereaza certificatul de garantie, pe baza caruia clientul este asigurat de calitatea produselor achizitionate, pentru emiterea acestuia clientul urmand sa prezinte in original urmatoarele documente: bonul fiscal sau factura fiscala.

Facem cunoscut clientilor nostri ca din metrajele care au lungimea sub 3 metri liniari per bucata, nu se vor taia cantitati mai mici, clientul fiind obligat sa achizitioneze intreaga cantitate (bucata). De asemenea, pentru metraje, nu se va debita (taia) o cantitate (mai mica sau mai mare) pentru clienti, astfel incat bucata ramasa in stocul SC CARPETA.RO GRUP SRL sa aiba lungimea sub 3 metri liniari.

Garantia produselor

In calitate de producator, MOLDABELA, prin distribuitorul S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L., ofera clientilor sai garantia produselor fabricate. Garantia produselor, in functie de grupa din care fac parte, este de :

■ 5 ani pentru covoarele din material sintetic;

■ 10 ani pentru covoarele din lana.

Aceasta perioada se calculeaza incepand cu data achizitionarii produsului si actioneaza in conditiile lipsei de conformitate a produsului raportat la prevederile certificatului de garantie si calitate.

Clientii beneficiaza de garantie in conditiile respectarii ghidului de intretinere al covorului. Producatorul garanteaza calitatea produselor impotriva defectelor de fabricatie pe perioada mentionata mai sus, de catre utilizatorul final, cu incepere de la data cumpararii de catre utilizatorul final prin intermediul site-ului www.carpeta.ro sau a retelei de magazine S.C. CARPETA RO GRUP S.R.L.

In timpul perioadei de garantie, producatorul isi rezerva dreptul de a inlocui sau repara produsul care se dovedeste a fi defect in conformitate cu politica retelei de magazine S.C. CARPETA RO GRUP S.R.L.

Garantia acopera numai acele defecte care apar in urma exploatarii normale a produsului si nu se foloseste in alte scopuri:

 •   Utilizarea altor produse de curatare decat cele speciale;
 •   Incercarea de a repara defectele in conditii neprecizate in ghidul de intretinere al covorului.Defectele mentionate mai sus se repara in afara garantiei, iar cheltuielile ocazionate de aceste operatiuni vor fi suportate in totalitate de catre client.La solicitarea acordarii garantiei este necesare sa se prezinte factura de achizitie si chitanta in original sau bonul fiscal, certificatul de garantie in original (daca este cazul) si de o prezentare scrisa a defectului constatat de catre client.

Garantia de retur si transportul gratuit

S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. vine in intampinarea clientilor sai, oferind doua noi servicii, menite sa asigure clientilor companiei increderea ca produsele achizitionate sunt de cea mai buna calitate, precum si de faptul ca aceasta este direct interesata de confortul clientilor sai.

Garantia de retur

Acest serviciu ofera clientilor garantia de a schimba / a inlocui produsele achizitionate.

In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produselor achizitionate, acesta va completa un proces verbal de inlocuire.

De asemenea, pentru cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate sau daca nu ati facut alegerea potrivita a modelului, culorii sau dimensiunii covorului / covoarelor achizitionate puteti opta pentru returnarea produselor. Termenul legal pentru aceasta optiune este de maxim 14 (paisprezecezece) zile de la achizitionarea acestora. Acest serviciu este posibil, cu respectarea conditiilor de mai jos:

 1. Produsele achizitionate nu trebuie sa prezinte nicidecum urme de folosinta sau vatamare;
 2. Trebuie sa fie pastrate inconditii optime (conform ghidului de utilizare primit odata cu achizitionarea produselor – in cazul in care clientului i-a fost trimis odata cu livrarea produselorachizitionate);
 3. Sa nu fi suferit modificari;
 4. Traversele si mochetele (metrajele in general), nu se returneaza si nici nu se schimba
 5. Traversele cu vulturi bicefali se vand online doar in rola intreaga, de 25 sau 30 de metri liniari. Pentru achizitia unor cantitati mai mici, rugam clientul sa se adreseze magazinelor noastre.

RETURNAREA PRODUSELOR ACHIZITONATE

In cazul in care optati pentru returnarea produselor achizitionate si va incadrati in termenul stipulat de legislatia in vigoare, aceasta actiune va fi adusa la cunostinta companiei, prin intermediul datelor de contact de pe site-ul www.carpeta.ro, prin transmiterea unui email scris la urmatoarea adresa: [email protected]

Acest email trebuie sa contina :

– datele comenzii dvs. (numele dvs. complet, datele de contact, numarul de cont unde doriti returnarea sumei achitate la achizita produsului / produselor, numarul de comanda, denumirea articolului / articolelor achizitionate, codul / codurile produselor, dimensiunea produsului / produselor, cantitatea / cantitatile produsului / produselor achizitionate)

– si mentionarea clara a faptului ca doriti returnarea produselor achizitionate si rambursarea sumei achitate in contul mentionat.

In cazul in care se opteaza pentru returnarea produselor achizitionate, clientul va primi inapoi, integral, contravaloarea achizitiei sale si contravaloarea transportului daca acesta a fost achitat de catre client, asigurand insa transportul pentru returnarea produsului / produselor la adresa de expeditie, prin firma de curierat rapid, pe cheltuiala sa, transport care trebuie sa asigure livrarea in conditii optime si fara vatamare a produsului returnat.

Dupa expirarea perioadei legale de returnare a produselor mentionata mai sus, S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a mai schimba, de a mai inlocui sau de a mai primi inapoi produse.

Transportul gratuit

De acest serviciu beneficiaza clientii S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L., care achizitioneaza produse exclusiv de pe site-ul www.carpeta.ro. Asiguram clientilor nostri transportul gratuit pentru produsele achizitionate exclusiv online, transport asigurat prin intermediul firmei de curierat rapid, cu care compania colaboreaza. Transportul este oferit gratuit numai in localitatile unde firma de curierat rapid, cu care compania colaboreaza, are sedii propii.

INCEPAND CU DATA DE 15.03.2017, OFERIM TRANSPORT GRATUIT, PRIN FAN COURIER, PENTRU COMENZILE ONLINE, IN CONDITIILE MENTIONATE MAI SUS, NUMAI PENTRU CUMPARATURA DE MINIM 500 RON CU TVA INCLUS!

Pentru comenzile sub 500 ron cu TVA inclus, costul de transport este de 20 ron cu TVA inclus (numai pentru localitatile in care firma de curierat Fan Courier are sedii proprii).

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta companiei, prin intermediul datelor de contact de pe site- ul www.carpeta.ro, in momentul receptionarii produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata dupa caz.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.carpeta.ro si orice incercare de frauda, va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C. CARPETA.RO GRUP S.R.L. si clienti sai. Se va incerca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate orice risc.

Va dorim cumparaturi placute!