Pentru comenzi online:
L-V 8:00-17:00
0734 771 364
Produse Noi Promotii Covoare Biserici Covoare personalizate Noutati Despre noi Contact Cariere

Noutati mare 1080x398 Oradea

15-28 Februarie – Zarurile Norocose revin la Carpeta Oradea!
 

În perioada 15–28 februarie în showroom Carpeta Oradea, Era Shopping Park, Calea Aradului nr.62, intrarea Carrefour, fiecare Cumpărător devine Câștigător! La fiecare achiziție poți primi discount de până la 12%.

Promoția se aplică pentru fiecare cumpărător, indiferent de valoarea achiziției și pentru fiecare tip de produs cumpărat, respectiv covor, mochetă sau traversă o singură data, la final, indiferent de numărul de bucăti achiziționate.

Cumpărătorul îşi alege produsele și apoi, înainte de întocmirea bonului fiscal, este invitat sa arunce cuburile. Exista cinci perechi de zaruri de culori diferite, se alege o culoare, se arunca zarurile și valoarea reducerii se obține prin însumarea punctelor de pe fețele celor două zaruri de culoarea aleasă, astfel rezultând reduceri posibile de la 2% la 12%.
Casierul calculează preţul final al cumparaturilor în funcţie de valoarea reducerii rezultate în urma aruncării cuburilor.
Pe perioada promoției rămân valabile promoțiile anterioare, cum ar fi acordarea cardurilor cadou, acordarea discountului la primirea acestora, reducerile la capetele de traverse, și alte promoții existente.
 
Carpeta… covoare pentru fiecare!